19 Mayıs Spor Müsabakaları Ödülleri

19.05.2022 280

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sportif branşlarda ilçemizde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz;

100 metre Genç Kızlar Koşu Yarışması Birinciliği; Nehir DAĞLI (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı 9. Sınıf)

100 metre Genç Erkekler Koşu Yarışması İkinciliği; Yunus Emre AKIN (Grafik ve Fotoğraf Alanı 10. Sınıf)

Masa Tenisi Gençler Kızlar Takım Üçüncülüğü; Merve Nur BOZKURT (Grafik ve Fotoğraf Alanı 10. Sınıf), Ceren MANTAR (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 10. Sınıf), Fatma Aylin AKBIYIK (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı 9. Sınıf)

Ayak Tenisi Gençler Kızlar Takım Üçüncülüğü; Berfin DEMİR (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı 11. Sınıf), Esma Nur ÇİLİNGİR (Grafik ve Fotoğraf Alanı 10. Sınıf), Elif ERSÖZ (Bilişim Teknolojileri Alanı 9. Sınıf), Huriye AKKUŞ (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı 9. Sınıf)

Öğrencilerimizi yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Bilge GÜRKAYA KURT ve Şenay ALDEMİR'i ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.