2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 12.SINIF ANADOLU TEKNİK PROGRAMINA GEÇİŞ İŞLEMLERİ

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarında Anadolu Meslek Programından Anadolu Teknik Programına Geçiş ile Akademik Destek Dersleri Seçeneklerine Göre Tercih ve Yerleştirme başvuruları başlamıştır.) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 30 uncu maddesi gereğince, Anadolu meslek programı öğrencilerinden 11 inci sınıfı doğrudan geçen ve 9, 10 ve 11 inci sınıf ortak derslerinin ağırlıklı yılsonu başarı puanlarının aritmetik ortalaması en az 70 olanlar Anadolu teknik programına geçiş için başvuru yapabilir.

21.07.2023 253

ANADOLU TEKNİK PROGRAMINA GEÇİŞ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULA GELİP DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ DOLDURUP 24 TEMMUZ-3 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.