MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BAŞVURULARI

Okulumuz Yusuf Kemalettin Perin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin , Mesleki Açık Öğretim Lisesi -Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı –Erken Çocukluk ve Özel Eğitim dalında yüz yüze eğitim verilmeye devam edilmektedir. Bu alanda İlköğretim veya ortaokul mezunu kontenjanımız 15, ara sınıf tasdiknameli kontenjanımız 15, lise mezunu kontenjanımız 15 olmak üzere toplam kontenjanımız 45 kişidir.

2023-2024 Mesleki Açık Öğretim Lisesi yeni dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin, Eylül ayında başlayacak olup,kayıt tarihi kesinleşince yeniden bilgi verilecektir.

ÖNEMLİ NOT:Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Açık Öğretim Lisesi Yönetmeliği 30.Maddesine göre yüz yüze eğitimle alınması gereken alan/dal dersleri en az sekiz kişilik grup oluştuğunda verilir. Eğitime başlandıktan sonra öğrenci sayısındaki azalma eğitim-öğretimin devamına engel teşkil etmez.

16.08.2023 77