Bergama Yusuf Kemalettin Perin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Her yönüyle referans noktası teşkil edebilecek değerleri barındıran, mensubu olunmaktan gurur duyulan bir okul ve nitelikli iş gücünün adresi olmak.

Misyon: Milli Eğitim´in temel amaçları doğrultusunda, geleceğimiz olan öğrencilerimize ortak bir kültür kazandırmak suretiyle; bilgili, çağdaş, toplumun temel değerlerine bağlı ve ülke ekonomisine katkı sunacak mesleki beceriyle donatılmış nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz her yıl düzenlenen Meb Robot Yarışması ve Teknofast yarışmalarına katılım göstermektedir.

Saatler: 08:10 - 17:00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUN KENDİ SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. SINIFLARIN OKULUMUZA YERLEŞME PAUNLARI TAVAN PUAN: 95,08 TABAN PUAN: 56,31
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında 74 öğrenciden 11 öğrencimiz üst kademeye yerleşmiş olup, 3 tanesi 4 yıllık, 8 tanesi 2 yıllık üniversitedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 14.8
Sportif Etkinlikler: İlçemizde düzenlenen voleybol, koşu vb. gibi sportif etkinliklerde okulumuz ön sıralarda gelmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl Tübitak 4006 fuarı düzenlemekteyiz.
Proje Çalışmaları: Her yıl öğretmnenlerimiz E-winning ve Erasmus projelerinde etkin bir şekilde rol almaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Her yıl Avrupa Birliği projelerine başvuru yapılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: 6 ŞUBE 9. SINIF BULUNMAKTADIR.
Diğer Hususlar: KÜTÜPHANEDE BULUNAN KİTAP SAYISI: 2260

Telefon - 0232 631 28 59

WEB - https://ykpmtal.meb.k12.tr

Adres - Maltepe Mahallesi Stadyum Caddesi No 6 Bergama / İZMİR

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :12

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİNDEDİR.

Adres - Maltepe Mahallesi Stadyum Caddesi No 6 Bergama / İZMİR

Ulaşım OTOBÜS-MİNİBÜS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 110 KM.